Roodharigendag 2013

1 September dan is het weer zover. Dan is het weer de roodharigendag in Breda. Wie niet weet wat de roodharigendag is moet zeker even verder lezen.










Al een paar jaar achter elkaar organiseert een kunstenaar genaamd: Bart Rouwenhorst. Hij organiseert elke jaar de Roodharigendag in Breda.

Wat is de roodharigendag?

De roodharigendag is een dag dat alle roodharigen uit heel Nederland naar Breda kunnen komen, Maar niet alleen uit Nederland. Er komen maar liefst uit 70 verschillende landen met die rood haar hebben. Om 12:00 uur is er een groepsfoto in het Valkenberg in Breda. Deze dag is georganiseerd voor alle roodharige mensen. Er zijn in Breda zelf ook van allerlei verschillende activiteiten te doen. De kunstenaar Bart Rouwenhorst wil aan heel Nederland laten zien hoe bijzonder rood haar eigenlijk wel niet is. Je kunt bijv. jezelf laten fotograferen, laten natekenen noem maar op

Wat kost het?
Helemaal niks. Je kunt helemaal gratis naar de roodharigen komen.

Waar en wanneer?

Op 1 September 2013 is de roodharigendag in Breda. Er zijn dan allemaal activiteiten in Breda te doen. Wil je er meer informatie over kijk dan op de website: www.roodharigen.nl

Wat moet ik aan?

Elk jaar moeten alle roodharigen in een dresscode komen. Het hoeft niet, maar dan mag je helaas niet op de groepsfoto.
Dit jaar is de dresscode: BLAUW!!

Zelf heb ik ook rood haar en zoals jullie weten kom ik uit Breda. Ik ben er al een paar jaar achter elkaar naartoe gegaan. En ik kan zeggen dat het echt heel leuk is om een keer naartoe te gaan. Ook voor iemand die geen rood haar heeft is het een hele belevenis. Je ziet dan meer dan 10.000 roodharigen door heel de stad van Breda lopen. En als je nu op een normale dag door een stad loopt, dan moet je maar eens kijken hoe weinig je er eigenlijk ziet.

2013
 
 
2012
 
 
1997
 
2004
 
Alle roodharigen ik roep jullie om op 1 september eens een kijkje te gaan nemen!
Het zal je niet teleur stellen
 
Liefs,
Veerle
 
 

Reacties

Populaire posts