Zomertrend: blush & bronzer

Blush en bronzer zijn voor mij echt zomertrends. Het geeft net die ietsje meer aan je gezicht in de zomer. Je kan met bronzer je gezicht dunner laten lijken. En met blush kan je ervoor zorgen dat je wangen heel mooi naar voren komen. Je hoeft dus in de zomer geen zware ooglook meer op. Beetje blush of bronzer doet al wonderen.







We beginnen met de blush. Hier heb ik een aantal merken die blush verkopen en die ik zelf heel mooi vind.

Beauty UK - Baked blusher peaches & cream
Dit is een mooie perzik achtige kleur. Hij is heel gezicht voor als je een wat lichte huid hebt.
Deze mooie blush is € 4.95
 
Sleek blush - Rose gold
Dit is echt zo een mooie blush kleurtje. En kijk hoe groot !!
Hij is een beetje met die van Beauty UK te vergelijken (hier boven) maar hij is net iets donkerder. Deze blush is zeer geschikt voor als je net een klein tintje hebt.
Deze blush kost € 5.99
 
MeMeMe - Blush me! Coral
Dit is echt een perfecte blush voor als je al lekker bruin bent. Het is een koraalachtig kleurtje waarmee je je wangen heel mooi laat zien.
Deze blush kost € 9.99
 
 
En dan nu de bronzers. Bronzer is bedoeld om je gezicht wat slanker te laten lijken. Het is een bruine poeder waar je maar een heel klein beetje nodig hebt voor als een mooi effect.
 

 
 
Sleek- Glo Bronze Baby
Dit is een bronzer met 5 verschillende kleuren. Je kunt ze met elkaar mengen of apart gebruiken. Je kunt dus de ideale kleur vinden voor jou huid.
Deze bronzer kost € 9.95
 
Models Own- Sun Goddes
Dit is echt een bronzer die je altijd kan gebruiken. Hij heeft 2 verschillende kleuren en is dus ook voor elke huidskleur geschikt.
Deze bronzer kost € 5.95
 
Wet & Wild- Bronzer Princess
De naam zegt het al. Dit is echt de prinses van de bronzers. Hij is heel mooi donkerbruin, en dus helemaal geschikt voor de zomer op een mooi bruin gekleurd huidje.
Deze bronzer kost € 7.95
 
Dit waren een aantal blushes en bronzers die mij het meest aanspreken.
 
Wat vinden jullie van blush en bronzer?
 
Liefs,
Veerle
 
 
 

Reacties

Populaire posts