Zomertrend: kleurige eyeliner


Het is weer zomer, dus lekker weer en veel zon.
Nou ja?? lekker weer?? In de zomer transpireer je veel meer dan in de winter. Het is dan ook moeilijker om veel make-up op te doen zonder dat het gaat 'glijden' en dat ziet er niet mooi uit.














 Wat echt een zomertrend is felle, kleurige eyeliner. je hoeft dan alleen maar een felle eyeliner op te doen je zomerse look is af. Geen 6 kleuren oogschaduw meer, die s 'middags al niet meer mooi zitten. een felle eyeliner geeft al een heel mooi effect en valt goed op. Een beetje mascara en je bent klaar!!
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om voor de basic zwarte eyeliner te gaan, en jou de keus.
Hier een paar voorbeelden ter inspiratie.



 Blauwe eyeliner
Met blauwe eyeliner komen je ogen echt goed naar voren. En bovendien geeft het echt dat zomerse, frisse gevoel wat je wilt creëren.
 
 
 Gele eyeliner
Dit is fel, echt fel!! Dit is echt super voor de zomer. Hou je van een beetje opvallen, dan moet je deze kleur absoluut nemen. Ga je uit, of een dan shoppen in de zomer dan is dit echt perfect.
 
Rode eyeliner
Dit is wederom ook echt een felle eyeliner. Persoonlijk zou ik het niet dragen als je een hele lichte huid hebt. Of als je dat 'sneeuwwitje' effect wilt creëren, dan moet je zeker deze kleur nemen.
 
Dus kijk welke kleur eyeliner het mooist bij je staat en geniet van de zomer !!
 
Liefs, Veerle
 
 
 








 



 

 

Reacties

Populaire posts