Mijn opleiding: water drinken

Water drinken is heel belangrijk. Heel belangrijk!! Iedereen moet elke dag wel water drinken. Water is ook geen calorieën dus dat is ook nog eens heel goed!!
















De gemiddelde mens moet 1,5 liter water per dag drinken. Bij veel mensen lukt dat niet altijd. Ze drinken heel vaak ander soort drinken waar suiker in zit. Dat is niet echt goed voor je. Suiker maakt je dik, natuurlijk heb je het wel nodig, maar niet al te veel. Eigenlijk zou het beste zijn als iedereen een flesje water in zijn/haar tas zou doen als je ergens naartoe gaat. Dan heb je altijd iets te drinken bij en wat ook nog eens gezond is.

 
Wat kun je nou doen om die 1.5 liter per dag binnen te krijgen? Je begint s'ochtends met water of thee. In thee zit namelijk ook water alleen daar is een smaakje aan toegevoegd. Dan als je naar school gaat neem je geen pakjes meer mee of een blikje met cola. Dan neem je een flesje water mee. Meestal zijn de flesje 0.5 liter. Dus als je er 3 van op hebt, dan heb je het al binnen. In de pauze drink je water, als je dronst hebt ook. Als je thuis komt kun je weer een kop thee nemen of water. En dan bij het avond eten. Zo drink je eigenlijk ongemerkt heel veel water per dag.
 
Ik lust geen water
Er zijn ook mensen die geen water lusten. Daar hebben we wat op gevonden. Er is namelijk water te koop met een smaakje. Het is net zo calorie arm en het smaakt ook nog eens heel lekker.
 

 
 
 
Hoeveel water drink jij per dag?
 
Liefs,
Veerle


Reacties

Populaire posts