Begin van de herfst

Veel mensen beginnen het al te merken. Het wordt weer eerder donker s'avonds en het wordt al wat kouder. En dat kan maar 1 ding betekenen...... het wordt weer herfst. Tijd om je trui weer uit de kast te halen en je leuke korte zomerbroekjes ergens ver weg in je kledingkast te stoppen. Hier mijn tips voor de komende herfst. 









Vitamine c bruistabletten
Veel mensen nemen al dagelijks vitamine c spillen. Zo houd je je weerstand goed op peil en wordt je dus ook minder snel ziek. Nu heb je van die vitamine C spillen ook bruistabletten. Het zijn hoog gedoseerde bruistabletten die je ook niet iedere dag mag nemen. Je kunt het beste deze bruistabletten 1 week achter elkaar nemen. Zo heb je je weerstand weer helemaal op peil. Je kunt ze tegenwoordig bij bijna alle supermarkten en drogisterijen wel kopen.

Bruistabletten van Dagravit
 
 
Labello
Als er iets is wat niet deze herfst kan ontbreken is dan is het wel labello. Je lippen gaan zo snel kapot van het weer. Daarom is het belangrijk om elke dag wel een paar keer labello op je lippen te smeren.
Dat geldt niet alleen voor je lippen. Ook een dikkere body lotion is handig. Je lichaam heeft dan meer nodig dan in de zomer.
 
 
 
Sjaals, truien, vesten en een hele dikke winterjas.
Het wordt weer lekker koud deze herfst/winter en daar moeten we ons goed op voorbereiden. Dus ook zeker met je kleding. Het is van groot belang dat je een goede dikke winterjas hebt. Zeker als je al vroeg in de ochtend van huis moet. Dan kan het soms zijn dat het maar een paar graden boven 0 is. Kortom dikke wollen kleding heeft iedereen nu deze herfst/winter wel nodig.
 
Hebben jullie nog tips voor deze komende herfst?
 
Liefs,
Veerle
 



Reacties

Populaire posts