Mijn Opleiding: Perfect aanbrengen van een lipstick

Veel mensen die dagelijks lipstick opbrengen is het niet meer zo moeilijk. Je lipstick perfect aanbrengen. Maar niet bij iedereen gaat dat zo gemakkelijk. Vaak word een lipstick zo aangebracht dat er in de hoekje van je lippen helemaal niks zit. Dan lijkt het dus net of dat je lippen ineens ophouden. Dat wil je natuurlijk niet. Ik laat een paar voorbeelden zien waaraan je kunt zien wat ik bedoel. En ik vertel mijn tips die je kan toepassen om perfecte lippen te krijgen met mooie strakke lippenstick.












Voorbeeld van lippen die 'ophouden'

 Het lijkt alsof deze lippen mooi perfect zijn ingekleurd met lippenstick. Maar als je goed gaat kijken dan zie je dat de mondhoek nog een stukje verder door loopt dan de lipstick. Deze mevrouw had haar lippen nog een stukje groter kunnen laten lijken.
 
 
Bij dit voorbeeld zie je het ook niet heel goed. Maar als je nou echt goed gaat kijken dan zie je dat in de mondhoeken geen tot weinig lippenstick zit. Ze heeft al wel heel mooie vollen lippen. Alleen ze lijken ni best kort. Als ze de lipstick iets meer naar de mondhoek toe had aangebracht dan waren haren lippen net iets groter.
 
 
Tips
 
Lipliner
Als je niet wilt dat je lipstick in de lijntjes van je mond gaan, dan kan je het beste een lipliner gebruiken. Daar kan je gemakkelijk een mooi strak lijntje mee maken. Zo kan je ook eventueel je lippen corrigeren als je vind dat de natuurlijke lijn van je mond niet goed is.
 
Foundation
Doe voordat je een lipliner aanbrengt een beetje foundation op je lippen. Zo blijft je lipliner en je lipstick extra goed op je lippen zitten.
 
Lipscrub
Je kunt met een klein beetje scrub heel gemakkelijk je lippen gladder maken. Heb je nou veel last van losse velletjes aan je lippen, dan is het zeker een goed idee om je lippen te scrubben. Zo zitten er velletjes meer aan je lippen en zien je lippen er mooi verzorgd uit.
 
 
 

 
Wat vinden jullie mooier? Lipgloss of lipstick?
 
Liefs,
Veerle
 
 
 

Reacties

Populaire posts